#anas
Bro
 
#anas #sheikhzada 

https://www.instagram.com/anas_sheikhzada/
Anas Sʜeîĸʜ👑 - @anas_sheikhzada Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anas_sheikhzada
0

Bro #anas #sheikhzada https://www.instagram.com/anas_sheikhzada/

Jhashi ( U P )
MATTENESS EYESHADOW PALETTE (RM59.90)

Kenapa nak beli satu-satu kalau boleh dapat 4 gorgeous shades in one palette? Grab now while stock lasts!
.
DM to order! 
.
#ANAS #anascosmetics #anasmalaysia #anasism #anasismmalaysia #eyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowpalettes #matteness #matteeyeshadow
ANAS Cosmetics - @anas_ism Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anas_ism
0

MATTENESS EYESHADOW PALETTE (RM59.90) Kenapa nak beli satu-satu kalau boleh dapat 4 gorgeous shades in one palette? Grab now while stock lasts! . DM to order! . #anas #anascosmetics #anasmalaysia #anasism #anasismmalaysia #eyeshadow #eyeshadowpalet

WONDERLUST EYESHADOW PALETTE (RM59.90)

Kenapa nak beli satu-satu kalau boleh dapat 4 gorgeous shades in one palette? Grab now while stock lasts!
.
DM to order! 
.
#ANAS #anascosmetics #anasmalaysia #anasism #anasismmalaysia #eyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowpalettes #wonderlust
ANAS Cosmetics - @anas_ism Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anas_ism
0

WONDERLUST EYESHADOW PALETTE (RM59.90) Kenapa nak beli satu-satu kalau boleh dapat 4 gorgeous shades in one palette? Grab now while stock lasts! . DM to order! . #anas #anascosmetics #anasmalaysia #anasism #anasismmalaysia #eyeshadow #eyeshadowpale

STARLOVE EYESHADOW PALETTE (RM59.90)

Kenapa nak beli satu-satu kalau boleh dapat 4 gorgeous shades in one palette? Grab now while stock lasts!
.
DM to order! 
.
#ANAS #anascosmetics #anasmalaysia #anasism #anasismmalaysia #eyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowpalettes #starlove
ANAS Cosmetics - @anas_ism Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anas_ism
0

STARLOVE EYESHADOW PALETTE (RM59.90) Kenapa nak beli satu-satu kalau boleh dapat 4 gorgeous shades in one palette? Grab now while stock lasts! . DM to order! . #anas #anascosmetics #anasmalaysia #anasism #anasismmalaysia #eyeshadow #eyeshadowpalett

(follow @glowylayla for more!)
•
•
•
•
Palette: @kkwbeauty KKW x Mario
.
.
.
.
#kimkardashian #kim #kkwxmario #kkwbeauty #kkw #neutralmakeup #blueeyemakeup #blueeyeshadow #blueshimmer #bronzemakeup #bronzeeyeshadow #tiktok #anastasiabeverlyhills #anas #nars #jamescharles #mannymua #glammed #contouring #pretty
@glowylayla Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
glowylayla
10

(follow @glowylayla for more!) • • • • Palette: @kkwbeauty KKW x Mario . . . . #kimkardashian #kim #kkwxmario #kkwbeauty #kkw #neutralmakeup #blueeyemakeup #blueeyeshadow #blueshimmer #bronzemakeup #bronzeeyeshadow #tiktok #anastasiabeverlyhills #ana

Comments

@simplyy.tee Tht blue is everything

@candace.rorrer Love the midnight blue color

ANAS KELUARKAN EYESHADOW STICK??  Ya Allah ni laaaagi la mudah untuk yang sejenis nak makeup on the go on the spot, dalam kereta gegar gegar pun tonyoh je guna eyeshadow stick ni.

Sumpah pigmented dan sangat senang diratakan kat mata! sekejap jeee teruss siap, nak shimmer taknak shimmer? semuaaa ada okayyyy 
5 warna yang super duper mencairkan hati 
 Punjabi
 Kashmir
 Aurora
 Bahamas
 Persia

Tak sabar kan nak tengok swatch? Klik terus link bio ye  Nak dapat duit extra jom join TeamFaztastiq
Dengan pembelian RM100 automatic Jd dropship 
Dan
Free gift utk stp pembelian 
Dropship di perlukan
.
Perlukan info:
.
DM @anasism.cintacantik atau klik link di bio untuk fast reply
.
Pos seluruh Malaysia🇲🇾
.
COD di Sekitar JB/Taman Daya/Setia Indah/Adda heights/Bandar Dato’ Onn/Kota Iskandar/Gelang Patah/Mutiara Rini
. 
#ANASism #ANAS #teamstarsANAS
#anasismjohorbahru
#anasismtamandaya
#anasismkotaiskandar
#anasismmalaysia
#anasismmutiararini
#anasismsertiaindah #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #anasismstokis #anasismagent #agentwanted #agentdiperlukan 
#anas eyeshadow stick #anasism #butikkosmetik #makeuptutorial #jimatletops #ailyqairy #teamstaranas
ANASism Cinta Cantik - @anasism.cintacantik Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.cintacantik
0

ANAS KELUARKAN EYESHADOW STICK?? Ya Allah ni laaaagi la mudah untuk yang sejenis nak makeup on the go on the spot, dalam kereta gegar gegar pun tonyoh je guna eyeshadow stick ni. Sumpah pigmented dan sangat senang diratakan kat mata! sekejap jeee t

Taman Bunga Ros ,kangkar Tebrau,johor Bahru
ON AIR 

Un grand merci à @mourad_achour_  et @beurfm_officiel de m’avoir invité pour parler de mon dernier album ‘Invurve Life’ dans l’émission « Le Café des Artistes » ! .
🇩🇿 Très belle rencontre avec la jeunesse algérienne et @anasofficiel_ , aussi talentueux que sympathique ! .
 Rdv le 18 octobre 20h pour écouter l’émission !

Peace !

Meta
.
.
.
.
.
.

#beurfm #incurvelife #onair #radioshow #interview #metak #meta #anasofficiel #anas #radio #instamusic #jazzlife #newalbum #algerie #jazz #jazzlife #musician
Meta - @metak.music Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
metak.music
0

ON AIR Un grand merci à @mourad_achour_ et @beurfm_officiel de m’avoir invité pour parler de mon dernier album ‘Invurve Life’ dans l’émission « Le Café des Artistes » ! . 🇩🇿 Très belle rencontre avec la jeunesse algérienne et @anasofficiel_ , auss

Beurfm
If you are an Astrophile *..join us on Tuesday October 22nd, at 12:15pm ,in the culinary conference  center (first floor) for the NASA ambassador talk.

Astrophile :a perso strongly attracted to knowledge about the stars,galaxies and astronomy in general.

#Anas
STEM CLUB - @stem.club.hccc Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
stem.club.hccc
1

If you are an "Astrophile" *..join us on Tuesday October 22nd, at 12:15pm ,in the culinary conference center (first floor) for the NASA ambassador talk. Astrophile :a perso strongly attracted to knowledge about the stars,galaxies and astronomy in g

Culinary Conference Center
Comments

@hccc_jsq_tutorial Is there an RSVP required for this event?

Omgee!!!!!
Anas dh keluarkan baby baru!!!!
.
Eyeshadow stick!!!
Nah tk perlu pening dah nak bawa pallete eyeshadow gedabak dalam handbang tu..
.
Apa kata korang beli jer eyeshadow stick by Anas 
Tk senget bahu sebelah dah nak bawa bag berat sebab pallete eyeshadow besar kan..
.
Dengan Anas Eyeshadow stick ni.. perhh mcm sebatang pen jer..masuk handbag..zip..ok siap..
.
Nak pakai pon..chap chus chap ja.. Calit mata belah kanan sikit, calit mata belah kiri sikit.. dap sikit.. tk gaduh nak blend berjam2..
.
Sebab korang kena ada this Eyeshadow Stick ⤵
 Super Pigmented
 Waterproof
 Easy to blend with NO FALL-OUT
 Suitable for any Occasions
 Highly recommend for daily & professional
 Super affordable & it wont burn your pocket
•
Harga???
Alar murah jur..
RM39.90
.
Berminat??? Boleh pm sis cpt..
Barang hot!

#ANAS #ANASism #ANASCosmetics
#ANASNewbaby #ANASEyeshadowstick
MAKEUP CANTIK | KULIT FLAWLESS - @therizqii Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
therizqii
0

Omgee!!!!! Anas dh keluarkan baby baru!!!! . Eyeshadow stick!!! Nah tk perlu pening dah nak bawa pallete eyeshadow gedabak dalam handbang tu.. . Apa kata korang beli jer eyeshadow stick by Anas Tk senget bahu sebelah dah nak bawa bag berat sebab pal

5 sebab kenapa korang kene beli EYESHADOW STICK ANAS
.
1. Ringgan xmelekit walaupon die mcm creamy skit. 
2. Tak powdery dan xterabur.
3. Memang senang bland.
4. Sesuai untuk memang nk cepat.
5. Mudah di bawa. (X perlu risau eyeshadow pecah)
6. Waterproof dan bukan wudhu frendly.
7. #hargakitakita dgn kualiti international 
.

#ANAS #ANASism #anaslipcream#ANASConcelaer #lipmattelovers #mattelipstick #trustedseller #cheta #aydajebat #aj #eyeliner #eyebrow #countour #highlighter #teamstars #ANASism #blusher #eyeshadow #concealer #eyeshadowstick #codJohor #ANASUltraMadnessSuperVolumeMascara #anaszahrin #ANASLiquidLipstick #ANASeyeliner #lipmattelovers #cheta #mattelipstick #iwearANAS  #ANASsinglepressedeyeshadow #AgentJohor #TeamStarsANAS
DMIAZ GLOBAL ENT (JM0894356-P) - @anasism.tebrau Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.tebrau
0

5 sebab kenapa korang kene beli EYESHADOW STICK ANAS . 1. Ringgan xmelekit walaupon die mcm creamy skit. 2. Tak powdery dan xterabur. 3. Memang senang bland. 4. Sesuai untuk memang nk cepat. 5. Mudah di bawa. (X perlu risau eyeshadow pecah) 6. Water

Puteri wangsa
ANAS EYEBROWS PENCIL
-
Ada 3 code kaler Hot yg Uols Boleh pilih! 
ALMOND
COCOA
EXPRESSO
-
Confirm Letops! 
#anas #anasism #anascosmetics #makeuptutorial #makeuplover #beauty #eyebrows
ANASCosmetics_aira - @anasism.aira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.aira
0

ANAS EYEBROWS PENCIL - Ada 3 code kaler Hot yg Uols Boleh pilih! ALMOND COCOA EXPRESSO - Confirm Letops! #anas #anasism #anascosmetics #makeuptutorial #makeuplover #beauty #eyebrows

Eyeshadow pallete Hot Color code “ROSE GOLD” 
#anas #anasism #anascosmetics #anasmakeup #makeuptutorial #eyeshadow
ANASCosmetics_aira - @anasism.aira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.aira
0

Eyeshadow pallete Hot Color code “ROSE GOLD” #anas #anasism #anascosmetics #anasmakeup #makeuptutorial #eyeshadow

Anas Eyeshadow Palette! 
-
Wow kaler yg sangat memukau gais! ️ #anas #anasism #anascosmetics #eyeshadow #eyeshadowpallete #beauty #makeup #makeuptutorial
ANASCosmetics_aira - @anasism.aira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.aira
0

Anas Eyeshadow Palette! - Wow kaler yg sangat memukau gais! ️ #anas #anasism #anascosmetics #eyeshadow #eyeshadowpallete #beauty #makeup #makeuptutorial

ANAS Contour dalam kod warna KOKO KARAMEL ialah contour universal yang boleh digunakan oleh segenap lapisan wanita dan lelaki untuk tampil dengan raut wajah memukau.  #anas #anasism #anascosmetics #beauty #makeup #makeuplover #makeuptutorial #contour
ANASCosmetics_aira - @anasism.aira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.aira
0

ANAS Contour dalam kod warna KOKO KARAMEL ialah contour universal yang boleh digunakan oleh segenap lapisan wanita dan lelaki untuk tampil dengan raut wajah memukau. #anas #anasism #anascosmetics #beauty #makeup #makeuplover #makeuptutorial #contour

QAQA | MAKEUP PHOTOSHOOT for @emmaraofficial HIJAB
.
.
.

Makeup by @makeup_by_akma 
Talent by @qaqassy .
.
.

Seriously tudung yg qaqa pakai ni best sangat tau, lembut n selesa sangat..ssh nk jumpa dekat kedai lain tau.. Tq sis emma share rezeki dengan akma ️️️, semoga murah rezeki selalu 
.
.
.

www.wasap.my/60169306106/makeupservices

#mua #akmamdabridal #makeupbyakma #muakuantan #muakuantanpahang #muakuantankemaman #muakuantanpekan #muakuantanpahangterenganu #makeuptutorial #makeupartist #makeupkampungmelayu #makandamkuantan #makandampahang #nars #sephora #bobbibrown #alhaalfa #anas #nrc #ferrarossa #ferrarossabeauty #mdagreatdesign
AkmaMua_MDAGreatDesign - @makeup_by_akma Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
makeup_by_akma
0

QAQA | MAKEUP PHOTOSHOOT for @emmaraofficial HIJAB . . . Makeup by @makeup_by_akma Talent by @qaqassy . . . Seriously tudung yg qaqa pakai ni best sangat tau, lembut n selesa sangat..ssh nk jumpa dekat kedai lain tau.. Tq sis emma share rezeki den

Emmara Boutique
ANAS HIGHLIGHTER didatangkan dalam kod warna 'SUNKISSED' , warna emas kekuningan yang sangat sesuai dengan pelbagai tona kulit untuk kesan 'glow' yang semulajadi. Kandungan Vitamin E di dalam formula ANAS HIGHLIGHTER pula membantu mengembalikan kesihatan kulit wajah.‍️
-
ANAS HIGHLIGHTER code SUNKISSED
-
Cara Penggunaan ANAS Highlighter:
-
Gunakan berus pemerah pipi atau berus kabuki untuk kesan highlighter yang terang pada kulit. Sapukan satu lapisan highlighter pada tulang pipi dalam bentuk lengkungan huruf C untuk kesan semulajadi atau beberapa lapisan untuk kesan yang lebih menonjol. Kemudian, sapukan sedikit pada hujung hidung, dahi, tulang kening dan bibir atas untuk menyerlahkan raut wajah anda. -
ANAS HIGHLIGHTER dalam kod SUNKISSED juga boleh digunakan pada bahagian hujung mata di belah dalam sebagai pembayang mata highlight untuk wajah tampil lebih cantik dan segar. 

#anas #anasism #anascosmetics #makeuptutorial #makeuplover #beauty #highlighter
ANASCosmetics_aira - @anasism.aira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.aira
0

ANAS HIGHLIGHTER didatangkan dalam kod warna 'SUNKISSED' , warna emas kekuningan yang sangat sesuai dengan pelbagai tona kulit untuk kesan 'glow' yang semulajadi. Kandungan Vitamin E di dalam formula ANAS HIGHLIGHTER pula membantu mengembalikan kesih

ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA

Finally RESTOCK 

Get it now!
www.wasap.my/60172049526/ANASmascara

#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #iwearANAS #anaspowersquad #ANASarmy #ANASdropship #teamanasismnita #teamnitarichanas #teamnitarichlegacy
Chantek_Shoppaholic - @_chantek_shoppaholic_ Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
_chantek_shoppaholic_
0

ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA Finally RESTOCK Get it now! www.wasap.my/60172049526/ANASmascara #anas #anasism #anascosmetics #iwearanas #anaspowersquad #anasarmy #anasdropship #teamanasismnita #teamnitarichanas #teamnitarichlegacy

ANAS KELUARKAN EYESHADOW STICK?? .
 Ya Allah ni laaaagi la mudah untuk yang sejenis nak makeup on the go on the spot, dalam kereta gegar gegar pun tonyoh je guna eyeshadow stick ni.
.
Sumpah pigmented dan sangat senang diratakan kat mata! sekejap jeee teruss siap, nak shimmer taknak shimmer? semuaaa ada okayyyy 
5 warna yang super duper mencairkan hati 
 Punjabi
 Kashmir
 Aurora
 Bahamas
 Persia
.
Harga RM39.90 jer .
Boleh wasap kami Di link kami Di bio atau wasap,www.wasap.my/60182066023
.
.

#anaseyeshadowstick #anasism #ohsistadotcom #makeuptutorial #jimatletops #teamsistaanas #eyeshadow #ANAScosmetics
#ANAS #ANASism #eyeshadowAnas #anaseyeshadow  #eyeshadow #anaseyeshadow #pigmentedeyeshadow #anasismKL #anascosmetics #anasstokis  #singlepressedeyeshadow #makeuplovers #ramzamode #anascosmetics #anasismselangor #agentwanted #bazaarpaknil #makeuplovers #tutorialmekap #ohsistadotcom #alhaalfa #agentwanted #dropshipwanted #Sgbuloh #puncakalam #klsentral #makeuplovers #kualaselangor
#anaskualaselangor #anaspuncakalam
MAKEUP CANTIK | KULIT FLAWLESS - @therizqii Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
therizqii
0

ANAS KELUARKAN EYESHADOW STICK?? . Ya Allah ni laaaagi la mudah untuk yang sejenis nak makeup on the go on the spot, dalam kereta gegar gegar pun tonyoh je guna eyeshadow stick ni. . Sumpah pigmented dan sangat senang diratakan kat mata! sekejap jee

Handbag Kita kecik je awak.Tapi muat je nak sumbat Anas Eyeshadow stick ni 
.
.
Awak2 nak jugak, dm Kita 
@anasismbyemy 
@anasismbyemy 
@anasismbyemy .
.
.
#ANAS #ANASism #Makeup #Makeuptutorial #Makeupartist #Makeupenthusiast #eyeshadowlooks #Makeuplooks #Blusher #Makeupjunkie #Malaysia #Fullfacemakeup #kauyangpertama #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #dramasangat #sitinordiana #hatikumilikmu #satukanrasa #kauyangpertama #fikryibrahim #aydajebat #demirindumu #jannanick #seanlee
Agent Online Anas Cosmetic - @anasismbyemy Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasismbyemy
0

Handbag Kita kecik je awak.Tapi muat je nak sumbat Anas Eyeshadow stick ni . . Awak2 nak jugak, dm Kita @anasismbyemy @anasismbyemy @anasismbyemy . . . #anas #anasism #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupenthusiast #eyeshadowlooks #makeup

Dikenali sebagai maskara 'super volume', ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu memanjangkan, melenturkan dan melebatkan setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cantik. 
-
Maskara ini senang digunakan dengan rekaan 'bristles' panjang yang mampu meliputi setiap helai bulu mata dalam mengahasilkan kelebatan maksima dengan hanya satu kali sapuan! Wow  -
Cheta pon layan tau uols! 
#anas #anasim #anasmakeup #makeuptutorial #makeuplover #beauty #mascarawudukfriendly
ANASCosmetics_aira - @anasism.aira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.aira
0

Dikenali sebagai maskara 'super volume', ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu memanjangkan, melenturkan dan melebatkan setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cant

Honest review  from @fashionable_shafa 
Sis still tak boleh move on dengan look ni Jom lah hadi cantik macam sis shafa jugak  https://wa.me/60183924495

#anasblusher #peachplease #aisyalipstick #anasismeyeshadow #ANAS #anasisms #anasismsdungun #ANASISM #anasismsterengganu #anasliquidlipstick #anasismskemaman #anasismspaka
sepet | 🇲🇾 | - @anasisms_pijahmamat Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasisms_pijahmamat
0

Honest review from @fashionable_shafa Sis still tak boleh move on dengan look ni Jom lah hadi cantik macam sis shafa jugak https://wa.me/60183924495 #anasblusher #peachplease #aisyalipstick #anasismeyeshadow #anas #anasisms #anasismsdungun #anasi

Blusher Exclusive By Anas Cosmetics “Hush Blush” 
-
Ada 2 kaler mengancam yg memukau! 
PEACH PLEASE
LOVEROSIE
-
Lets Grab yours Now ladies!  #anas #anasism #anascosmetics #makeup #makeuplover #makeuptutorial #beauty #aydajebat
ANASCosmetics_aira - @anasism.aira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.aira
0

Blusher Exclusive By Anas Cosmetics “Hush Blush” - Ada 2 kaler mengancam yg memukau! PEACH PLEASE LOVEROSIE - Lets Grab yours Now ladies! #anas #anasism #anascosmetics #makeup #makeuplover #makeuptutorial #beauty #aydajebat

ANAS LIP CREAM adalah lip cream yang lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir.

ANAS Lip Cream akan memberikan liputan penuh apabila digunakan pada bibir lembap anda

whatsapp sekarang di 01123521960

#agent#agentanas#anas
#anascosmetics #deliveryonly #postageseluruhmalaysia
cikpuannikosha - @cikpuannikosha Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
cikpuannikosha
0

ANAS LIP CREAM adalah lip cream yang lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir. ANAS Lip Cream akan memberikan liputan penuh apabila digunakan pada bibir lembap anda whatsapp sekarang di 01123521960 #agent #agentanas #anas #anascosmetics #d

∆
️ ©®€7@
.
.
.
.
.
.
#Greta #GretaThunberg
#ANALogia #ANAL #ANAs 
#Manifesto #Manifest
#ClimateChange #FridaysForFuture
#LaGangDelTopo #GdT #MausGhengh 
#Cheese #Formaggio
_________________________________________________

ℓα ⓖⓥⓝⓖ ∂εℓ ㄒㄖ卩ㄖ ®
๏φиเ †๏ρ๏ ђล เℓ ρя๏ρяเ๏ 🇫 🇴 🇷 🇲 🇦 🇬 🇬 🇮 🇴
🧀🧀🧀🧀🧀🧀 _________________________________________________ FB
𝚖𝚊𝚞𝚜𝚐𝚑𝚎𝚗𝚐𝚑
 Instagram
𝚖𝚊𝚞𝚜𝚐𝚑𝚎𝚗𝚐𝚑
ℓα ⓖⓥⓝⓖ ∂εℓ ㄒㄖ卩ㄖ ® - @mausghengh Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
mausghengh
2

∆ ️ ©®€[email protected] . . . . . . #greta #gretathunberg #analogia #anal #anas #manifesto #manifest #climatechange #fridaysforfuture #lagangdeltopo #gdt #mausghengh #cheese #formaggio _________________________________________________ ℓα ⓖⓥⓝⓖ ∂εℓ ㄒㄖ卩ㄖ ® "๏φиเ †

Cosenza, Italy
Comments

@bicia_c Applausi 👏

@mausghengh @bicia_c A-P-P-L-A-U-S-I per @fabri_fibra 👏🏻

Rozita Che Wan in ANAS Single eyeshadow code Tortilla + Teracota + ANAS Liquid lipstick code Warda + ANAS liquid eyeliner= super gorgeous! yasssssss
-
Double tap for this look! 
For order  01111004060 https://wa.me/60183924495  #ANAS #iwearANAS #ANASism #anasismeyeshadow #anasisms #anasismsdungun #ANASISM #anasismsterengganu #anasliquidlipstick #anasismskemaman #anasismspaka
sepet | 🇲🇾 | - @anasisms_pijahmamat Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasisms_pijahmamat
0

Rozita Che Wan in ANAS Single eyeshadow code Tortilla + Teracota + ANAS Liquid lipstick code Warda + ANAS liquid eyeliner= super gorgeous! yasssssss - Double tap for this look! For order 01111004060 https://wa.me/60183924495 #anas #iwearanas #anas

Memperkenalkan ANAS LIP CREAM 
-
ANAS LIP CREAM adalah lip cream yang lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir. 
-
ANAS Lip Cream akan memberikan liputan penuh apabila digunakan pada bibir lembap anda.
-
ANAS LIP CREAM senang digunakan kerana ianya lembut di bibir dengan pigmentasi luar imaginasi.
-
Ini antara color hot Lipstick Matte by #anascosmetics ! ️
-Lets Grab Yours now Ladies!  #anas #anasism #anascosmetics #makeuptutorial #makeuplover #beauty
ANASCosmetics_aira - @anasism.aira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.aira
0

Memperkenalkan ANAS LIP CREAM - ANAS LIP CREAM adalah lip cream yang lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir. - ANAS Lip Cream akan memberikan liputan penuh apabila digunakan pada bibir lembap anda. - ANAS LIP CREAM senang digunakan kera

Memperkenalkan ANAS LIP CREAM 
-
ANAS LIP CREAM adalah lip cream yang lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir.
-
ANAS Lip Cream akan memberikan liputan penuh apabila digunakan pada bibir lembap anda! 
-
ANAS LIP CREAM senang digunakan kerana ianya lembut di bibir dengan pigmentasi luar imaginasi. 

Ini antara Color Hot Lipstick matte yg Available! ️
-
Let’s Grab Yours Now Ladies! 
-
#anas
#anascosmetics 
#anasism
#makeuplover #beauty
ANASCosmetics_raa - @anasism.raa Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.raa
0

Memperkenalkan ANAS LIP CREAM - ANAS LIP CREAM adalah lip cream yang lembut dan ringan dengan sentuhan matte pada bibir. - ANAS Lip Cream akan memberikan liputan penuh apabila digunakan pada bibir lembap anda! - ANAS LIP CREAM senang digunakan kera

KUTU BULANAN

Sis open kutu bulanan utk sesiapa yg berminat Sgt dgn makeup Anas..skrang dgn hanya RM50 sebulan Anda akan dpt produk Anas RM200. Boleh pilih item yg Anda Suka. Tertakluk pd 4 org (serious buyer only). Once dah complete 4 org. Sis akn bt undi siapa yg dpt dulu dan msk dlm group. Start bulan October - Januari 2020..in Shaa allah. 
Ini lah peluang yg terbaik. Jom grab undi ni. Jom join kutu Jom Cantik bersama  free gift menanti Anda 
.
Pos seluruh Malaysia🇲🇾
.
COD di Sekitar JB/Taman Daya/Setia Indah/Adda heights/Bandar Dato’ Onn/Kota Iskandar/Gelang Patah/Mutiara Rini
. 
#ANASism #ANAS #teamstarsANAS
#anasismjohorbahru
#anasismtamandaya
#anasismkotaiskandar
#anasismmalaysia
#anasismmutiararini
#anasismsertiaindah #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #anasismstokis #anasismagent #agentwanted #agentdiperlukan 
#kutu #kutubulanan #undimakeupanas #joinkutu #jomcantikbersama #freegift #iwearanas #teamstarsanas #butikkosmetikdotcom #ailyqairy
ANASism Cinta Cantik - @anasism.cintacantik Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.cintacantik
1

KUTU BULANAN Sis open kutu bulanan utk sesiapa yg berminat Sgt dgn makeup Anas..skrang dgn hanya RM50 sebulan Anda akan dpt produk Anas RM200. Boleh pilih item yg Anda Suka. Tertakluk pd 4 org (serious buyer only). Once dah complete 4 org. Sis akn b

Johor Bahru
Comments

@reese_ryonda I'm a collector of rare items such as.. Duit lama,antique, coins, old money.. Do you have any one for sale?dm me your WhatsApp number

Omg ! Look at that. Cantiknya ANAS Liquid Lipstick. Super nice, sangat lawa & ofcourse sesuai dengan semua jenis kulit

DM/Whatsapp 0182524904 or click link in bio 

#ANAS #anascosmetics #anasism #anasismselangor #anasismmalaysia #anasismkajang #anasismshahalam #anasismkuantan #anasismpahang #eyeshadow #makeup #muabellaz #trend #mamamiamakeup #pallet #letscantik
ANAS COSMETICS ✨ - @anasism_cosmeticss Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism_cosmeticss
0

Omg ! Look at that. Cantiknya ANAS Liquid Lipstick. Super nice, sangat lawa & ofcourse sesuai dengan semua jenis kulit DM/Whatsapp 0182524904 or click link in bio #anas #anascosmetics #anasism #anasismselangor #anasismmalaysia #anasismkajang #anas

Gabungan 3 Bahan Utama dalam F BeauShot iaitu Tomato, Schisandra, dan L-cysteine yang membantu untuk mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah.  And yes, it is very effective 

F Beaushot bukan saja mencerahkan kulit tapi it gives your skin glowing dalam masa 7 hari saja 

F BeauShot ada INSTOCK ni 
Price: BND30

Kalau berminat, sis boleh DM or Whatsapp  8822374 (click bio)

P/s: Kan booking utk payday pun boleh 

#ndeexbeauty #tara #tarawellnessbrunei #noradanish #cclean #ccleanbrunei #uqashasenrose #uqashafabulous #trudollyhq #trudollybyfazura #fattzura #fazura #anas #anasism #brunei #bruneionline #bruneiinstashop #bruneipromotes #instabruneipromote #teamkhaylazalzi #bruneionline #bruneikupromote #sellerbrunei
No.1 #brunei Beauty DS. - @ndeexbeauty.bn Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
ndeexbeauty.bn
0

Gabungan 3 Bahan Utama dalam F BeauShot iaitu Tomato, Schisandra, dan L-cysteine yang membantu untuk mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah. And yes, it is very effective F Beaushot bukan saja mencerahkan kulit tapi it gives your skin glowi

‎Apa FBeauShot ani?  F BEAUSHOT adalah sejenis pouch drink yg bersikap on-the-go yg berasaskan tomato yang berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari. FBeauShot perisa Tomato Prune. Nyaman bnr 

3 Bahan Utama F Beaushot
.
Tomato: membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam.
.
 L-cysteine: melambatkan proses penuaan semulajadi dan membantu sintesis glutation yang sangat anti-oksidatif dan boleh membantu mencerahkan kulit.
.
 Schisandra: mengandungi ciri-ciri antioksidan yang kuat yang berfungsi untuk meremajakan kulit (awet muda)
.
KELEBIHAN F Beaushot
.
• Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
• Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
• Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
• Merawat masalah jeragat dan jerawat
• Menjadikan tona kulit lebih sekata
• Memudarkan parut muka dan badan
• Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
• Merawat masalah kulit kusam

Hebat kan?  F BeauShot ada INSTOCK ni.
Price: BND30

2 box $55 (free postage)
3 box $85 (free postage)
4 box $110 (free tshirt + free postage)  FREE POSTAGE for BSB/TUTONG/TEMBURONG (minimum purchase $50) FREE DELIVERY for KB/SERIA/LUMUT (minimum purchase $40)

Kalau berminat, sis boleh DM or Whatsapp  8822374 (click bio)

P/s: Kan booking utk payday pun boleh 

#ndeexbeauty #tara #tarawellnessbrunei #noradanish #cclean #ccleanbrunei #uqashasenrose #uqashafabulous #trudollyhq #trudollybyfazura #fattzura #fazura #anas #anasism #brunei #bruneionline #bruneiinstashop #bruneipromotes #instabruneipromote #teamkhaylazalzi #bruneionline #bruneikupromote #sellerbrunei
No.1 #brunei Beauty DS. - @ndeexbeauty.bn Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
ndeexbeauty.bn
0

‎Apa FBeauShot ani? F BEAUSHOT adalah sejenis pouch drink yg bersikap on-the-go yg berasaskan tomato yang berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari. FBeauShot perisa Tomato Prune. Nyaman bnr 3 Bahan Utama F Bea

One of the thing yg paling ketara bila tani consume F BeauShot is that ia totally mengurangkam lebihan minyak di muka kitani.

Kalau jenis muka kitani dulu nya kuat beminyak where tani need to cuci pasal nampak kilat minyak atu, now NO MORE. Bye bye to Oily Skin.

How it can be? Sebab F Beaushot ani mengandungi Tomato yang merupakan memang known good for skin, containing vit A and C. Jua lagi tomato ani boleh menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah, hasilnya jerawat mengecut dan kulit menjadi licin.
.
You just need one sachet per day to get that radiant and glowing skin 

F BeauShot ada INSTOCK ni.
Price: BND30

Kalau berminat, sis boleh DM or Whatsapp  8822374 (click bio)

P/s: Kan booking utk payday pun boleh 

#ndeexbeauty #tara #tarawellnessbrunei #noradanish #cclean #ccleanbrunei #uqashasenrose #uqashafabulous #trudollyhq #trudollybyfazura #fattzura #fazura #anas #anasism #brunei #bruneionline #bruneiinstashop #bruneipromotes #instabruneipromote #teamkhaylazalzi #bruneionline #bruneikupromote #sellerbrunei
No.1 #brunei Beauty DS. - @ndeexbeauty.bn Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
ndeexbeauty.bn
0

One of the thing yg paling ketara bila tani consume F BeauShot is that ia totally mengurangkam lebihan minyak di muka kitani. Kalau jenis muka kitani dulu nya kuat beminyak where tani need to cuci pasal nampak kilat minyak atu, now NO MORE. Bye bye

Kelmarin ada yg betanya, F BeauShot ani memutihkan muka saja kah? Badan, ketiak inda?

Gali pulang ati me sis atu 

Fyi, F Beaushot ani mencerahkan SELURUH badan termasuk muka, tangan dan area-area tersembunyi yg sis mau putih atu. InshaaAllah menjadi sis, hasil 

Yg penting, mesti consisten dan minum air yg mencukupi 

F BeauShot ada INSTOCK ni.
Price: BND30

Kalau berminat, sis boleh DM or Whatsapp  8822374 (click bio)

P/s: Kan booking utk payday pun boleh 

#ndeexbeauty #tara #tarawellnessbrunei #noradanish #cclean #ccleanbrunei #uqashasenrose #uqashafabulous #trudollyhq #trudollybyfazura #fattzura #fazura #anas #anasism #brunei #bruneionline #bruneiinstashop #bruneipromotes #instabruneipromote #teamkhaylazalzi #bruneionline #bruneikupromote #sellerbrunei
No.1 #brunei Beauty DS. - @ndeexbeauty.bn Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
ndeexbeauty.bn
0

Kelmarin ada yg betanya, F BeauShot ani memutihkan muka saja kah? Badan, ketiak inda? Gali pulang ati me sis atu Fyi, F Beaushot ani mencerahkan SELURUH badan termasuk muka, tangan dan area-area tersembunyi yg sis mau putih atu. InshaaAllah menjad

F BeauShot ani sis ambil once a day saja at anytime.

1 sachet pun sis boleh liat perbezaannya 

Imagine if 7 sachets or more. Confirm lawa bnr eh jah 

F BeauShot ada INSTOCK ni.
Price: BND30

Kalau berminat, sis boleh DM or Whatsapp  8822374 (click bio)

P/s: Kan booking utk payday pun boleh 

#ndeexbeauty #tara #tarawellnessbrunei #noradanish #cclean #ccleanbrunei #uqashasenrose #uqashafabulous #trudollyhq #trudollybyfazura #fattzura #fazura #anas #anasism #brunei #bruneionline #bruneiinstashop #bruneipromotes #instabruneipromote #teamkhaylazalzi #bruneionline #bruneikupromote #sellerbrunei
No.1 #brunei Beauty DS. - @ndeexbeauty.bn Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
ndeexbeauty.bn
0

F BeauShot ani sis ambil once a day saja at anytime. 1 sachet pun sis boleh liat perbezaannya Imagine if 7 sachets or more. Confirm lawa bnr eh jah F BeauShot ada INSTOCK ni. Price: BND30 Kalau berminat, sis boleh DM or Whatsapp 8822374 (click

Nak cepat tapi nak cantik?
.
Bertukar lah pada ANAS Eyeshadow Stick ni.. Dalam kereta pon boleh mekap lagi
.
Super Pigmented
Long lasting
Waterproof
Travel Friendly
.
Eyeshadow jimat masa, jimat ruang.. Sesuai utk wanita yg nak tampil cantik tapi dalam masa yg sama nak cepat
.
5 earth color sesuai utk daily makeup
.
DM/WhatsApp 013-2308301 Mira sekarang ‼️
.
Bandar Seri Jempol
Bahau
Batu Kikir
Taiping
Ipoh
Postage setiap hari 🥰
.
DROPSHIP DIPERLUKAN
.
#eyeshadowanas #eyemakeuptutorial #eyeshadowpalettes #singleeyeshadow #mattesyeshadow #shimmereyeshadow #superpigmentedeyeshadows #creameyeshadow #eyeshadowstick #eyeliner #ANAS #anasismnogori #anasismtaiping #ANASismIpoh #ANASismN9 #dropshipdiperlukan #dropshipANAS #dropshipwanted #lipmatte #apam #beautyblender #waterproofmascara #ultramadnessmascara #concealer #liquidlipstick #lipcreammurah #anasliquidlipstick
DROPSHIP WANTED ‼️ - @anasism.mira9 Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.mira9
0

Nak cepat tapi nak cantik? . Bertukar lah pada ANAS Eyeshadow Stick ni.. Dalam kereta pon boleh mekap lagi . Super Pigmented Long lasting Waterproof Travel Friendly . Eyeshadow jimat masa, jimat ruang.. Sesuai utk wanita yg nak tampil cantik tapi dal

Double Tap ️ omg! This look is super amazing, cantik sangat sangat. @ber.cr we love you. Sumpah lawa #ANAS #ANAScosmetics #STARLOVEpalette
ANAS/SYOK/ALHA ALFA - @bebeautybliss Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
bebeautybliss
0

Double Tap ️ omg! This look is super amazing, cantik sangat sangat. @ber.cr we love you. Sumpah lawa #anas #anascosmetics #starlovepalette

Johor Bahru
Sejak2 byk feedback F Beaushot ani, ramai jua pregnant mommy yg tanya dpt kah nda consume F BeauShot? 🤔
.
Answer here is NO. Pregnant mother tidak digalakan mengambil F Beaushot. But but, we recommend you to take  Beauty Booster untuk kecantikan dan kesihatan kulit ibu ketika mengandung.

Beauty Booster 
▪Mencerahkan Kulit ▪Meremajakan Kulit Secara Semulajadi
▪Menghilangkan Jerawat ▪Memudarkan Parut
▪Melembab kulit wajah daripada dalam
▪Mengawal masalah kulit berminyak

We have Beauty Booster INSTOCK.

Kalau berminat, sis boleh DM or Whatsapp  8822374 (click bio)

#ndeexbeauty #tara #tarawellnessbrunei #noradanish #cclean #ccleanbrunei #uqashasenrose #uqashafabulous #trudollyhq #trudollybyfazura #fattzura #fazura #anas #anasism #brunei #bruneionline #bruneiinstashop #bruneipromotes #instabruneipromote #teamkhaylazalzi
No.1 #brunei Beauty DS. - @ndeexbeauty.bn Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
ndeexbeauty.bn
0

Sejak2 byk feedback F Beaushot ani, ramai jua pregnant mommy yg tanya dpt kah nda consume F BeauShot? 🤔 . Answer here is NO. Pregnant mother tidak digalakan mengambil F Beaushot. But but, we recommend you to take Beauty Booster untuk kecantikan dan

🇩🇿🇩🇿
.
.
.
.
.
.
#soolkingteam #algerie #dz #soolking #soolkingofficiel #🇩🇿 #oran #fianso #dzair #djazair #lacrim #anas #africanjungle #jesuissoolking #fanpage #🇩🇿 #pnl #qlf #france #yl #rk #paris #marseille #zemer #alger1an_beauty
OFFICIEL TEAM DE SOOLKING🇩🇿 - @soolkingoffiziel Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
soolkingoffiziel
1

🇩🇿🇩🇿 . . . . . . #soolkingteam #algerie #dz #soolking #soolkingofficiel #🇩🇿 #oran #fianso #dzair #djazair #lacrim #anas #africanjungle #jesuissoolking #fanpage #🇩🇿 #pnl #qlf #france #yl #rk #paris #marseille #zemer #alger1an_beauty

Comments

@ayat_wa_a7adith وفاة النبيﷺ لها أثر عجيب في القلب 💜😍 لحظات وفاة النبي صلى الله عليه وسلم💚 أدخل واقرأ ستجد منشور سيهزك اخي 👌💔

Hello everyone! Korang dah tengok tutorial yg sis share tu kan? Now sis nak share swatches for ANAS Eyebrow Pencil pulak 
_
Kelebihan ANAS Eyebrow Pencil:
1. Mudah dibawa ke mana-mana
2. 2 in 1 (brush + pencil)
_
Haaaa! Jangan tunggu lagi, Grab sekarang tau! Sis bagi FREE GIFT  untuk 3 orang terawal ok 
_
Komen / PM sekarang untuk FREE GIFT anda! 

#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #eyebrowpencil #eyebrow #eyebrowtutorial #eyebrows #makeuptutorial #tutorial #anasmakeuptutorial #ANAS101segment
AGENT ANAS COSMETICS - @aliahafina Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
aliahafina
0

Hello everyone! Korang dah tengok tutorial yg sis share tu kan? Now sis nak share swatches for ANAS Eyebrow Pencil pulak _ Kelebihan ANAS Eyebrow Pencil: 1. Mudah dibawa ke mana-mana 2. 2 in 1 (brush + pencil) _ Haaaa! Jangan tunggu lagi, Grab sekar

 Anas Lipmatte 

Kelebihan Anas Lipmatte :
 Anas Cosmetics merupakan jenama tempatan yang sangat dikenali dgn duta-dutanya yang sangat terkenal seperti Che Tha dan Ayda Jebat.  Ade pilihan sebanyak 14 warna lipmatte.  Lipmatte yang tahan lama dan tak perlu touch up banyak2 kali.  Tidak keringkan kulit bibit dan tak melekit.  Ringan dibibir macam tak pakai lipstik.  NO PARABEN. Ade setengah kawan2 kita kalah dgn paraben ini. Bole cuba Anas Lipmatte.  Mempunyai kelulusan KKM. Boleh tengok di laman web. 
Apa lagi ciri2 yang awak cari? Semua sudah cukup dalam 1 batang lipmatte. 
Warna yang sangat menawan. Sesuai untuk dihadiahkan pada isteri tersayang sempena hari jadi atai nak pujuk dia dari merajuk. Xperlu ke kak Pora, kang rabak wallet. 
Wasap saje Cik Odah. 
www.wasap.my/60132727143 
#anas #anaslipmatte #anasism #anasismmalaysia
Sapphire Outlet - @sapphireoutlet Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
sapphireoutlet
0

Anas Lipmatte Kelebihan Anas Lipmatte : Anas Cosmetics merupakan jenama tempatan yang sangat dikenali dgn duta-dutanya yang sangat terkenal seperti Che Tha dan Ayda Jebat. Ade pilihan sebanyak 14 warna lipmatte. Lipmatte yang tahan lama dan tak

 Anas Lipmatte 

Kelebihan Anas Lipmatte :
 Anas Cosmetics merupakan jenama tempatan yang sangat dikenali dgn duta-dutanya yang sangat terkenal seperti Che Tha dan Ayda Jebat.  Ade pilihan sebanyak 14 warna lipmatte.  Lipmatte yang tahan lama dan tak perlu touch up banyak2 kali.  Tidak keringkan kulit bibit dan tak melekit.  Ringan dibibir macam tak pakai lipstik.  NO PARABEN. Ade setengah kawan2 kita kalah dgn paraben ini. Bole cuba Anas Lipmatte.  Mempunyai kelulusan KKM. Boleh tengok di laman web. 
Apa lagi ciri2 yang awak cari? Semua sudah cukup dalam 1 batang lipmatte. 
Warna yang sangat menawan. Sesuai untuk dihadiahkan pada isteri tersayang sempena hari jadi atai nak pujuk dia dari merajuk. Xperlu ke kak Pora, kang rabak wallet. 
Wasap saje Cik Odah. 
www.wasap.my/60132727143 
#anas #anaslipmatte #anasism #anasismmalaysia
JabberBabyWockey - @jabberbabywockey Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
jabberbabywockey
0

Anas Lipmatte Kelebihan Anas Lipmatte : Anas Cosmetics merupakan jenama tempatan yang sangat dikenali dgn duta-dutanya yang sangat terkenal seperti Che Tha dan Ayda Jebat. Ade pilihan sebanyak 14 warna lipmatte. Lipmatte yang tahan lama dan tak

Letak sikit pun dah nampak jelas. Sebab tu ramai yang lurvee dengan blusher baru ANAS. Super pigmented teroks!! Ambil je satu. Pilih nak code #peachplease or #loverosie.Klik link bio untuk beli
.
Nak dapat duit extra jom join TeamFazreen
Dropship diperlukan.
Perlukan info:
DM @anasism.cintacantik atau klik link di bio untuk fast reply
.
Pos seluruh Malaysia🇲🇾
.
COD di Johor Bahru/Iskandar Puteri/Gelang Patah/Mutiara Rini/Taman Daya/Setia Indah/Adda Heights
. 
#sayajual
#fattzura
#schawal
#makeuplooks
#ANASism #ANAS #teamstarsANAS
#anasismjohorbahru
#anasismiskandarputeri
#anasismtamandaya
#anasismmalaysia
#anasismmutiararini
#anasismsetiaindah #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #anasismstokis #anasismagent #agentwanted #agentdiperlukan #liquidlipstick #lipmatte #lipcream
#mattelipstick #lipcreammurah #lipmattemurah #anasismlipcream
#ailyqairyofficial 
#iwearanas
ANASism Cinta Cantik - @anasism.cintacantik Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.cintacantik
0

Letak sikit pun dah nampak jelas. Sebab tu ramai yang lurvee dengan blusher baru ANAS. Super pigmented teroks!! Ambil je satu. Pilih nak code #peachplease or #loverosie .Klik link bio untuk beli . Nak dapat duit extra jom join TeamFazreen Dropship dip

KSL Residences Daya
wow baby baru ANAS eyeshadow stick ada 5 colour super super terbaik ️
.
punjabi
kashmir
bahamas
aurora
persi
.
. long lastingn
waterproof
travel frendly
super super pigmented
. 
Rm39. 90 exc postage!
.

Jom order dengan www.wasap.my/601137465200

#teamfaimi  #ANAS #anascosmetics #anaseyeshadow
Lubuk Kosmetik Termurah - @lubukkosmetikmurahofficial19 Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
lubukkosmetikmurahofficial19
0

wow baby baru ANAS eyeshadow stick ada 5 colour super super terbaik ️ . punjabi kashmir bahamas aurora persi . . long lastingn waterproof travel frendly super super pigmented . Rm39. 90 exc postage! . Jom order dengan www.wasap.my/601137465200 #te

Official launch . ANAS EYESHADOW STICK .
-
So nice kan . Didatangkan khas 5 warna yang sangat cantik. Sesuai untuk semua tona kulit .
-
Sangat pigmented dan sangat senang untuk diratakan pada mata.
-
5 warna yang mengagumkan •Punjabi
•Kashmir
•Aurora
•Bahamas
•Persia

Siapa nak ? Komen nak  #anas #anasism #timprimedz
ANAS COSMETIC - @lizaa.laaa Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
lizaa.laaa
0

Official launch . ANAS EYESHADOW STICK . - So nice kan . Didatangkan khas 5 warna yang sangat cantik. Sesuai untuk semua tona kulit . - Sangat pigmented dan sangat senang untuk diratakan pada mata. - 5 warna yang mengagumkan •Punjabi •Kashmir •Aurora

HAMBIK KAUU BILA LIPMATTE JUMPA LIPTINT TERUS CUN MELECUN OI
.
Yang naira pakai sekarang ni Code Bomb lepas tu naira mix kan dengan Liptint Code Peach. Seriously lawa gile! Rasa macam pakai makeup 1 muka teruihhh
MINI AGENT/DROPSHIP WANTED❗ - @beatbeauty.naira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
beatbeauty.naira
13

HAMBIK KAUU BILA LIPMATTE JUMPA LIPTINT TERUS CUN MELECUN OI . Yang naira pakai sekarang ni Code Bomb lepas tu naira mix kan dengan Liptint Code Peach. Seriously lawa gile! Rasa macam pakai makeup 1 muka teruihhh

Bizmilla Wedding Hall, Subang
Comments

@smonenini 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

@smonenini 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉

من خدایی دارم...
که از همه دردهایم و سختی هایم، بزرگتره
که خالق آرزو هامه
خدایی دارم
که دلم به بودنش گرمه
خدایی که هیچ وقت تنهایم نمیزاره
عاشقانه دوستت دارم، خدا
#یلانزهی
#میر
 #رند
#بلوچستان
#بلوچستان_امن_است
#بلوچی_شعر
#baloch
#balochistan
#anas
#instagram
#anasbaloch
​‏██▒▒ انس یلانزهی ▒▒██​​‌ - @anas_dorrazehi Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anas_dorrazehi
115

من خدایی دارم... که از همه دردهایم و سختی هایم، بزرگتره که خالق آرزو هامه خدایی دارم که دلم به بودنش گرمه خدایی که هیچ وقت تنهایم نمیزاره عاشقانه دوستت دارم، خدا #یلانزهی #میر #رند #بلوچستان #بلوچستان_امن_است #بلوچی_شعر #baloch #balochistan #anas #i

Comments

@karim_zamurani باز وش

@karim_zamurani ارزش دارع💖

NEW APPRECIATION PRICE | RM39 ONLY
—
Setelah sekian lama atas permintaan semua. ANAS Liquid Lipticks dengan packaging baru dan kali ini dengan harga baru yang sangat sangat affordable for all. Harga kita kita RM39 sahaja ! Yes, 14 warna yang sangat sangat wearable. Mesti grab sebab confrim confrim dengan harga ni akan licin habis
—
Aaak betul betul nak warna yang mana ?
Cepat komen dekat bawah  OMG RAMBANG MAYA lah macam ni !! #ANAS #ANASism #ANASLiquidLiptick #NewAPPRECTIONprice
Makeup By Janet - @_janet.c Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
_janet.c
0

NEW APPRECIATION PRICE | RM39 ONLY — Setelah sekian lama atas permintaan semua. ANAS Liquid Lipticks dengan packaging baru dan kali ini dengan harga baru yang sangat sangat affordable for all. Harga kita kita RM39 sahaja ! Yes, 14 warna yang sangat s

Blusher Viral 
ANAS Blusher code Love Rosie
Warna pink manis sangat cantik untuk awak awak yang look pinkish manis manis dan of course warna yang sangat subtle, tidak terlalu pink hingga menyebabkan muka nampak peluk. Of course super pigmented dan walaupun matte tapi ada serbuk permata yang sangat cantik ! Bila pakai sikit terus awak nampak sangat sangat stunning

Ada yang belum ada this blusher code Love Rosie ? Kalau yang belum ada dan betul betul nak boleh  komen “nak” dan lokasi ok ? Yang serious sajaha !

#ANAS #ANASism #ANAScomestic #makeup #makeuplooks #makeuptutorial
Makeup By Janet - @_janet.c Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
_janet.c
0

Blusher Viral ANAS Blusher code Love Rosie Warna pink manis sangat cantik untuk awak awak yang look pinkish manis manis dan of course warna yang sangat subtle, tidak terlalu pink hingga menyebabkan muka nampak peluk. Of course super pigmented dan wa

- La technique de Ronaldinho, la précision de Beckham... Découvrez le joueur parfait de @anasofficiel_ ! #anas #rap #music #football #onzemondial #video
Onze Mondial - @onzemondial Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
onzemondial
6

- La technique de Ronaldinho, la précision de Beckham... Découvrez le joueur parfait de @anasofficiel_ ! #anas #rap #music #football #onzemondial #video

Comments

@you_slm Il était dégoûté de mentionner Messi 😂😂😂 et s’il vous plaît @onzemondial arrêtez de mettre des personnes qui ne sont pas objectives footbalistiquement parlant

@mahrez_sisters 😍😍😍

KENAPA ANAS SINGLE PRESSED POWDER EYESHADOW?
.
Mampu pakai!
 Pigmentasi tinggi seperti apa yang kami mahukan
Tona paling mampu pakai seperti apa yang semua mahukan
Formula serbuk ‘buttery’ memberi sapuan ‘creamy’ pada mata dan pemakaian
yang kekal berpanjangan
Selamat untuk pemakai kanta lekap
.
Harga hanya RM29.90/satu sahaja  siapa cepat dia dapat! .
#anassinglepressedeyeshadow  #anasism #anas #anascosmetics
ANAS COSMETICS| LOOSE JEANS 🍯🍑 - @honeypeachyshop Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
honeypeachyshop
0

KENAPA ANAS SINGLE PRESSED POWDER EYESHADOW? . Mampu pakai! Pigmentasi tinggi seperti apa yang kami mahukan Tona paling mampu pakai seperti apa yang semua mahukan Formula serbuk ‘buttery’ memberi sapuan ‘creamy’ pada mata dan pemakaian yang kekal be

Another review for ANAS cosmetic, but this time its their eyeliner #teambruneipower #repost @anasismhq
・・・
Hi ANASismhq Lovers, wanna see how best ANAS Cosmetic Eyeliner like on fair skin ?
.
Check out lovely @aishaharifinnnnn trying her fav shades here!
.
One glide to such  gorgeous pigmentation. Have you fall in loveeee with our super duper best Eyeliner ? 
.
Product details :
ANAS Eyeliner
.

#ANAS #ANASism #anasismbrunei #anasconcealer #makeup  #makeuplook #muabrunei #teambruneipower
Thepeachytones - @peachytones.bn Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
peachytones.bn
0

Another review for ANAS cosmetic, but this time its their eyeliner #teambruneipower #repost @anasismhq ・・・ Hi ANASismhq Lovers, wanna see how best ANAS Cosmetic Eyeliner like on fair skin ? . Check out lovely @aishaharifinnnnn trying her fav shades h

*CANTIKNYAA WARNA ANAS BLUSHER*  Cantik sangat sangat! Korang tengok warna dia! Yes, perfect colour for everyone, sangat sangat natural bila sapu dekat pipi, OMG️️
.
ANAS Blusher ada 2 shades:
*ANAS Blusher code Love Rosie* untuk yg suka pink pink
*ANAS Blusher code Peach Please* untuk yang suka orange punya look
.
Kalau gabungkan dapat another colour iaitu warna CORAL Peachy Pink yang sangat sangat cantik sweet look je ni kalau cinta hati pandang haihh bertambah tambah sayanggg 
.
Rm45 je tauu dengan kualiti setanding blusher international and of course texture yang super super nice for everyone
.

#ANAS #ANASism #teamstarsanas #anascosmetics #butikkosmetik #blushermagik  #makeuptutorial #makeuplook #muabellaz
anasism.nutasty_jb - @healthandbeauty.my Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
healthandbeauty.my
1

*CANTIKNYAA WARNA ANAS BLUSHER* Cantik sangat sangat! Korang tengok warna dia! Yes, perfect colour for everyone, sangat sangat natural bila sapu dekat pipi, OMG️️ . ANAS Blusher ada 2 shades: *ANAS Blusher code Love Rosie* untuk yg suka pink pink *A

Comments

@debbie.andrews95 Hi anasism.nutasty_jb! ✌️ 😁 Love your Insta ❤️ Message our main account @mybrowpen when you get a second, would love to collab! Tell them Debbie sent you 💕

This is what the ANAS Concealer looks like #teambruneipower #repost @anasismbrunei
・・・
ANAS® CONCEALER -  Kecik tapi power.  Kena try then baru tau macam mana concealer ni buat magic . —
Dari kiri: Honey, Caramel, Tanned, Sand & Fair
—
A MUST HAVE! Wajib ada 2! ANAS Concealer, kecil tapi pelbagai guna #ANASism  .

BND 25 .

Grab this concealer untuk corrector and conceal dlm masa yg sama,  whatsapp +6738318085.

#ANAS #ANASism #anasismbrunei #anasconcealer #makeup  #makeuplook #muabrunei #teambruneipower
Thepeachytones - @peachytones.bn Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
peachytones.bn
0

This is what the ANAS Concealer looks like #teambruneipower #repost @anasismbrunei ・・・ ANAS® CONCEALER - Kecik tapi power. Kena try then baru tau macam mana concealer ni buat magic . — Dari kiri: Honey, Caramel, Tanned, Sand & Fair — A MUST HAVE! W

Are you excited?! Dah tau nak grab colour yang mana esok? My oh my! Tak sabarnyaaaaaa! Sebelum tu anas nak tanya korang, kalau korang di beri pilihan untuk pilih 2 sahaja untuk dapat sebagai hadiah, warna baby baru ANAS yang mana korang nak sangat grab
.
Komen paling pantas now! Mana tahu rezeki #ANAS #ANASism #ANAScosmetics ️
ⒶⓃⒶⓈ ⒸⓄⓈⓂⒺⓉⒾⒸ ⓂⒶⓁⒶⓎⓈⒾⒶ #1💋 - @anasism.princess Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.princess
0

Are you excited?! Dah tau nak grab colour yang mana esok? My oh my! Tak sabarnyaaaaaa! Sebelum tu anas nak tanya korang, kalau korang di beri pilihan untuk pilih 2 sahaja untuk dapat sebagai hadiah, warna baby baru ANAS yang mana korang nak sangat gr

Tolong share awak nampak posting ni bila dan di mana? SEKARANG! Sebab apa? Sebab followers aktif ANAS cosmetics admin macam nak hadiahkan satu baby baru ANAS ni. Nak tak?
.
.
Contoh: 6.11PM / Kuala Lumpur
.
Cepat! Mana tau rezeki awak! Go!  jangan lupa DOUBLE TAP dekat gambar ok! #ANAS #ANASism #ANAScosmetics
ⒶⓃⒶⓈ ⒸⓄⓈⓂⒺⓉⒾⒸ ⓂⒶⓁⒶⓎⓈⒾⒶ #1💋 - @anasism.princess Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.princess
0

Tolong share awak nampak posting ni bila dan di mana? SEKARANG! Sebab apa? Sebab followers aktif ANAS cosmetics admin macam nak hadiahkan satu baby baru ANAS ni. Nak tak? . . Contoh: 6.11PM / Kuala Lumpur . Cepat! Mana tau rezeki awak! Go! jangan lu

Siap sedia jiwa dan raga! Esok ANAS akan launch the all new ANAS new baby yang memudahkan semua dan selesaikan masalah untuk mereka yang nakkan sesuatu yang pantas, mudah dan chap chuss terus siap
.
Untuk awak awak yang nak cepat, untuk awak awak yang sibuk dengan urusan keluarga tapi masih nak cantik dengan pantas serta paling penting this new baby sesangatlah lawa juga sesuai dengan semua jenis kulit
.
Eh! Agak agak tau ke siapa face untuk new baby ni? Oh my! Double excited. Make sure awak semua dapat kesemua warna ok!
.
Siapa suka makeup pantas tapi cantik? Double tap dan kalau awak serious nak this new baby komen “nak” ok?! #ANAS #ANASism #ANAScosmetics
ⒶⓃⒶⓈ ⒸⓄⓈⓂⒺⓉⒾⒸ ⓂⒶⓁⒶⓎⓈⒾⒶ #1💋 - @anasism.princess Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.princess
0

Siap sedia jiwa dan raga! Esok ANAS akan launch the all new ANAS new baby yang memudahkan semua dan selesaikan masalah untuk mereka yang nakkan sesuatu yang pantas, mudah dan chap chuss terus siap . Untuk awak awak yang nak cepat, untuk awak awak yan

komen “nak ANAS” sekarang! Cantiknyaaa, tak sabar 14/10 nak launch. Siap sedia
.
Eh awak dah bangun? Double tap cepat to see magic! Mana tau rezeki ️ #ANAS #ANASism #ANAScosmetics
ⒶⓃⒶⓈ ⒸⓄⓈⓂⒺⓉⒾⒸ ⓂⒶⓁⒶⓎⓈⒾⒶ #1💋 - @anasism.princess Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism.princess
0

komen “nak ANAS” sekarang! Cantiknyaaa, tak sabar 14/10 nak launch. Siap sedia . Eh awak dah bangun? Double tap cepat to see magic! Mana tau rezeki ️ #anas #anasism #anascosmetics

Look at those pigment wahh! The price for the new baby ada sudah If anyone is interested to purchase, just let me know through dm or whatsapp me by clicking on the link in the bio #repost @anasismbrunei
・・・
THE OFFICIAL launch of ANAS new baby, ANAS EYESHADOW STICK
.
Didatangkan khas dengan 5 rona warna yang sangat cantik serta sesuai untuk semua jenis skin tone
.
Super pigmented and it glides on your eyelid smoothly! Menyelesaikan masalah untuk awak awak yang nak bersiap dengan cepat
. 
5 warna yang mengagumkan
1. Punjabi
2. Kashmir
3. Aurora
4. Bahamas
5. Persia
.
PRICE: BND 16
.

To purchase whatsapp Ka Na +6738318085 or contact my team #teambruneipower

#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASeyeshadowstick ️
#anasbrunei
#anasismbrunei
Thepeachytones - @peachytones.bn Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
peachytones.bn
0

Look at those pigment wahh! The price for the new baby ada sudah If anyone is interested to purchase, just let me know through dm or whatsapp me by clicking on the link in the bio #repost @anasismbrunei ・・・ THE OFFICIAL launch of ANAS new baby, ANAS

Siapa macam sis,bila makan rojak mesti penuh dengan kacang tapi sedap kan Awal dinner malam ni

#anas 
#anasism 
#anascosmetics 
#muasibuSarawak 
#Makeupservice #makeuptoturial
 #toturialmakeup
#makeupsibu  #makeupsibusarawak #artistrycosmetics #makeupcollection  #makeuptranformation  #makeupforyou  #trending #makeupforever #trending  #eyeshadow#beautyandthebeast  #makeuplook  #makeupbyme  #makeupbyme  #eyesbrow #makeuptime  #makeupevent
MAKEOVER/TRUSTED SELLER SIBU - @_lilysamantha Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
_lilysamantha
0

Siapa macam sis,bila makan rojak mesti penuh dengan kacang tapi sedap kan Awal dinner malam ni #anas #anasism #anascosmetics #muasibusarawak #makeupservice #makeuptoturial #toturialmakeup #makeupsibu #makeupsibusarawak #artistrycosmetics #make

Walaweyy, cant believe just using ANAS Cosmetics can create this kind of look. apa yang paling favourite produk yang korang suke and komen di bawah
.
Lovee ANAS Cosmetics
.
Product details :
ANAS Palette Eyeshadow Starlove
ANAS Concealer Fair, Honey & Sand
ANAS Eyebrows code cocoa 02
ANAS Eyeliner 
ANAS Liquid Lipstick Iris
.
#ANAS #ANASism #Makeup #Makeuptutorial #Makeupartist #Makeupenthusiast #Makeuplooks #Blusher #Makeupjunkie #Malaysia #Fullfacemakeup #Makeupartistapproved
.
@anasism.melakatengah
ANAS® Cosmetics HQ - @anasismhq Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasismhq
0

Walaweyy, cant believe just using ANAS Cosmetics can create this kind of look. apa yang paling favourite produk yang korang suke and komen di bawah . Lovee ANAS Cosmetics . Product details : ANAS Palette Eyeshadow Starlove ANAS Concealer Fair, Honey

LIPMATTE EDITION NI DH LAST BATCH? IS IT TRUE...SEMPAT KE NK GRAB NI?
.

KORANG TAHU TAK LIPMATTE NI 10ML DALAM SATU TUBE...MCAM KORANG BELI 2 LIPMATTE TAU...
.

COLOR KALI NI PON CANTIK2 NUDE BOLD ORANGE TONE GITU YANG SESUAI UTK JEMPUTAN KAWEN YANG BANYAK AKHIR TAHUN NI...
.

CEPAT2 GRAB SEBELUMM TK SEMPAT NAK BERLIPSTIK LAWA DI KENDURI KAWAN BAIK CLASMATTE...
.

DM LAJU2 SEBELUM COLOR TU SOLDOUT!
.

#obsessperlis #obsessddcusion #obsessliptint #lipmattesobella #lipmatteedition #lipmatteobsess #lipmattekekasih #lipmatteanas #anas #obsesscosmesticsmalaysia #obsesscosmetics #matte #lipmatte #lipcreammattes #waniempire #teamhidayahkepoks
Obsess Cosmetics Perlis - @syer.obsess.ism Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
syer.obsess.ism
0

LIPMATTE EDITION NI DH LAST BATCH? IS IT TRUE...SEMPAT KE NK GRAB NI? . KORANG TAHU TAK LIPMATTE NI 10ML DALAM SATU TUBE...MCAM KORANG BELI 2 LIPMATTE TAU... . COLOR KALI NI PON CANTIK2 NUDE BOLD ORANGE TONE GITU YANG SESUAI UTK JEMPUTAN KAWEN YANG

Thank you dear sudi beli produk @anasism yg terbaru iaitu ANAS eyeshadow stick dgn Su .
.
Kalau ada lagi customer yg nak grab boleh whatsapp 017-3720507.
.
COD Available (T&C applies).
.
.
#ANAS #ANASbusinesscircle #ANASism #anasismlovers #teamarolainspire #teamstarsANAS #eyeshadowstick #viral #beritaviral #motifviral #terkini #MUA #artismalaysia #anasismsubangbestari #anasismdamansaradamai #anasismselayang #anasismkualalumpur
ANAS® COSMETICS | SURATEY - @anasism_suratey Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism_suratey
1

Thank you dear sudi beli produk @anasism yg terbaru iaitu ANAS eyeshadow stick dgn Su . . Kalau ada lagi customer yg nak grab boleh whatsapp 017-3720507. . COD Available (T&C applies). . . #anas #anasbusinesscircle #anasism #anasismlovers #teamarolai

Comments

@anasism.johor.stokis Tq shopping with us

APA BESTNYA ANAS SINGLE PRESSED EYESHADOW NI?  Sangat pigmented
 Satu tona jee dah mampu menaikkan seri wajah koranggg semua
Tahan berbulan bulann
 Dua pilihan tekstur, SHIMER dan MATTE
 Boleh custome pallete sendiri mengikut warna eyeshadow favourite
 Tak perlu nak membazir dengan pallete lain yang tak semua warna korang entah pakai entah tidak

Nak jadi unik? pilih ANAS
Masih tak percaya? Cuba la sendiri  RM 29.90
DM/WS 0122198940

#anasismeyeshadow #ANAS #anashahalam #anasismselangor
A N A S I S M 💄 - @anasismcosmetics_aina Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasismcosmetics_aina
0

APA BESTNYA ANAS SINGLE PRESSED EYESHADOW NI? Sangat pigmented Satu tona jee dah mampu menaikkan seri wajah koranggg semua Tahan berbulan bulann Dua pilihan tekstur, SHIMER dan MATTE Boleh custome pallete sendiri mengikut warna eyeshadow favourit

Bila nak solat je,memang senang remove!.
Ultra Maddness Mascara ni letak je air, sap terus hilang.
Tak payah dan tonyoh2 pakai makeup remover bagai. Mudah je.
Packaging pun super letopp!! Yang penting efficient. Senang pakai senang remove!. Apa tunggu lagi. Make sure ada satu.
Dm / Ws 01126908144 (link in bio)

#ANAS #ANASISM #anasismkelantan #anascosmetics #anascosmeticskelantan #anaseyeliner #anasmascara #anasblusher #anaseyeshadow #anaseyebrow #makeupmurah
ANAS COSMETICS - @anas_cosmetics_kelantan Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anas_cosmetics_kelantan
0

Bila nak solat je,memang senang remove!. Ultra Maddness Mascara ni letak je air, sap terus hilang. Tak payah dan tonyoh2 pakai makeup remover bagai. Mudah je. Packaging pun super letopp!! Yang penting efficient. Senang pakai senang remove!. Apa tungg

Kg Pendek,Jalan Salor
Selalu x tengok MUA makeup client..pipi jadi montok gebu gebas tu?? Haa..kalau nak tau, ni lah rahsianya nak dapat pipi macam tu. 
Wajib kena ada 3 barang ni taw. Blusher, highlight & contour.
Blusher ANAS ni ada 2 code. Peach please dengan love rosie. Kalau mix 2 warna ni memang cantik and sweet sangat effect dia.

Tunggu apa lagi..meh Dm/Ws 01126908144 (link in bio) biar kita sama2 ada pipi gebu gebas meletop kebabom!!
.
#ANAS #ANASISM #anasismkelantan #ANAScosmetics #anascosmeticskelantan #anasblusher #anascontour #anashighlighter #anaslipmatte #anaslipcream #anaseyeshadow #makeupmurah
ANAS COSMETICS - @anas_cosmetics_kelantan Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anas_cosmetics_kelantan
0

Selalu x tengok MUA makeup client..pipi jadi montok gebu gebas tu?? Haa..kalau nak tau, ni lah rahsianya nak dapat pipi macam tu. Wajib kena ada 3 barang ni taw. Blusher, highlight & contour. Blusher ANAS ni ada 2 code. Peach please dengan love rosi

Grandara Kota Bharu
LIPSTICK PUN DAPAT TROFI
-
PEMENANG ANUGERAH HER BEAUTY AWARDS 2019
by Readers' Choice & Editors' Pick
Category : Liquid Lipstick
-
Haa apa maksudnya ni ?? Ni maksudnya ANAS® Liquid Lipstick ni bukan sahaja jadi pilihan pengguna tapi diiktiraf oleh pakar dalam bidang kecantikan!
-
Nak rasa menang award? Pakai je ANAS® Liquid Lipstick. Conform terbayang macam pergi Grammy!
-
Haa tunggu apa lagi. Lengkapkan koleksi Liquid Lipstick pilihan sensasi.

Ws skrang 01126908144
Atau boleh click link di bio

#ANAS #ANASISM #anasismkelantan #anascosmeticskelantan #anaslipmate #anaseyeshadow anasblusher #anascosmetics #makeupmurah
ANAS COSMETICS - @anas_cosmetics_kelantan Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anas_cosmetics_kelantan
0

LIPSTICK PUN DAPAT TROFI - PEMENANG ANUGERAH HER BEAUTY AWARDS 2019 by Readers' Choice & Editors' Pick Category : Liquid Lipstick - Haa apa maksudnya ni ?? Ni maksudnya ANAS® Liquid Lipstick ni bukan sahaja jadi pilihan pengguna tapi diiktiraf oleh p

Kampung Tunjong
Anas Single Eyeshadow + ANAS Liquid Eyeliner (soon) + ANAS Concealer + ANAS Liquid Lipstick = The Bomb
—
Boleh share tak kulit awak jenis fair, medium atau tanned? Share please  #ANAS #ANASism
TRUSTED AGENT ANAS - @anascosmeticbyeira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anascosmeticbyeira
0

Anas Single Eyeshadow + ANAS Liquid Eyeliner (soon) + ANAS Concealer + ANAS Liquid Lipstick = The Bomb — Boleh share tak kulit awak jenis fair, medium atau tanned? Share please #anas #anasism

Harini melaram pakai eyeshadow stick warna kegemaran ramai iaitu KASHMIR.. serius warna ni laku teruk.. Kat ira habis stock.. Minggu depan ira restock semula.. Jadi kepada siapa nak bagitahu awal2.. Takut tak dapat

Lipcream ira pakai ni code AISYA.. Yang ni kt HQ habis.. Memg lawa terok kan.. Kening pulak nampak natural kan.. Yang tu ira pakai code cocoa.. Best amat sbb die tirus sgt2 dan mudah nk lukis.. Yang berkilat kat pipi tu adalah highlighter.. Yang ni berbaloi kalau beli.. Cantik sangat2.. Nampak mcm muke flawless semula jadi 🥰

#ANAS #ANASism #anascosmetics #anaslipcream #anaseyeshadowstick #anasmascara #Anaseyeliner #anaseyebrowpencil
ANAS Cosmetic & Duck Scarves - @ps_anasismducksephora Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
ps_anasismducksephora
0

Harini melaram pakai eyeshadow stick warna kegemaran ramai iaitu KASHMIR.. serius warna ni laku teruk.. Kat ira habis stock.. Minggu depan ira restock semula.. Jadi kepada siapa nak bagitahu awal2.. Takut tak dapat Lipcream ira pakai ni code AISYA..

VIVI is the next WARDA. One of ANAS Liquid Lipstick Best selling colour. A must have, sesuai untuk semua jenis warna kulit dan paling penting manis manis untuk pakai daily
-
#Makeup #Beauty #ANAS #ANASism #eyeshadow #makeuptutorial #makeuplooks #makeupartist #makeuptutorials #beautycounter #makeuplife #eyemakeup #lipmatte #liquidlipstick
ANAS COSMETIC BY ALEEYAH - @aleeyah.shop Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
aleeyah.shop
0

VIVI is the next WARDA. One of ANAS Liquid Lipstick Best selling colour. A must have, sesuai untuk semua jenis warna kulit dan paling penting manis manis untuk pakai daily - #makeup #beauty #anas #anasism #eyeshadow #makeuptutorial #makeuplooks #make

KITA BAGI ABANG POS LAJU HURU HARA!
.
Haa naira hari2 buat postage & COD. Xsabar2 nak dapat barang? Jangan risauu! Hari ni buat payment hari ini post! Besok pasti sampai depan rumah korang 🤩
MINI AGENT/DROPSHIP WANTED❗ - @beatbeauty.naira Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
beatbeauty.naira
13

KITA BAGI ABANG POS LAJU HURU HARA! . Haa naira hari2 buat postage & COD. Xsabar2 nak dapat barang? Jangan risauu! Hari ni buat payment hari ini post! Besok pasti sampai depan rumah korang 🤩

Pos Laju Putrajaya
Comments

@smonenini 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉

@schamaisarah Postage setiap hari laa 🙊 hehe bru la cust happy cpt dpt Lipmatte! 🍒

Pemakaian tudung boleh buat kita gemuk ke kurus?? Pilihlah dgn bijak.
#anascosmetics #ANAS #anascantik #anasism #viral
Sis Ann |Anas Cosmetic| - @anasism_ann Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism_ann
0

Pemakaian tudung boleh buat kita gemuk ke kurus?? Pilihlah dgn bijak. #anascosmetics #anas #anascantik #anasism #viral

wow baby baru ANAS eyeshadow stick ada 5 colour super super terbaik ️
.
punjabi
kashmir
bahamas
aurora
persi
.
. long lastingn
waterproof
travel frendly
super super pigmented
. 
Rm39. 90 exc postage!
.

Jom order dengan www.wasap.my/60163886145

#teamfaimi  #ANAS #anascosmetics #anaseyeshadow
Fiza Ija - @fiza.ija.90 Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
fiza.ija.90
0

wow baby baru ANAS eyeshadow stick ada 5 colour super super terbaik ️ . punjabi kashmir bahamas aurora persi . . long lastingn waterproof travel frendly super super pigmented . Rm39. 90 exc postage! . Jom order dengan www.wasap.my/60163886145 #tea

Sungai Petani
ANAS Liquid Lipstick code Amina is the Bomb! Double tap for this colour!
.
Siapa nak this superb colour komen “nak” dekat bawah! Omg! Yang serious sahaja, one of our best selling colour #ANAS #ANASism #ANAScosmetics

#anasismtaiping
HotWheels..AnasCosmetics - @organicite.shoppe Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
organicite.shoppe
0

ANAS Liquid Lipstick code Amina is the Bomb! Double tap for this colour! . Siapa nak this superb colour komen “nak” dekat bawah! Omg! Yang serious sahaja, one of our best selling colour #anas #anasism #anascosmetics #anasismtaiping

Pembelajaran dan pengajaran ialah proses kehidupan. Kehidupan akan mengambil masa panjang menjalaninya, kadang2 pelbagai rintangan memerlukan rehat daripada segala kepenatan dunia. Tempat paling best untuk berehat ialah rumahNya.
#anascosmetics #ANAS #anascantik #anasism #viral
Sis Ann |Anas Cosmetic| - @anasism_ann Instagram Profile, photos and videos - Hashtagen.com
anasism_ann
0

Pembelajaran dan pengajaran ialah proses kehidupan. Kehidupan akan mengambil masa panjang menjalaninya, kadang2 pelbagai rintangan memerlukan rehat daripada segala kepenatan dunia. Tempat paling best untuk berehat ialah rumahNya. #anascosmetics #anas